9:or är läskiga /Twins

Tjenare!

Nu är det bara 9 dagar kvar till julafton people! :D
Ville bara få det sagt. Moving on now.

Idag var det ingen vanlig dag. Det var tisdag. Fast det är ju ganska vanligt. Tisdag kommer ju efter måndag.
Det som var annorlunda denna tisdag var att vi nior hade en julpysseldag. Inte för oss själva. Inte med hela skolan. Utan med 4:or och 5:or (och vissa från särklasserna) .
Anledningen till detta? Dom tycker niorna är läskiga! Det var på ett sätt lite roande. När man själv var som dom tyckte man ju också att niorna var stora, men man var kanske inte rädd för dom. 
Så lärarna ville såklart inte att dom skulle känna så, så dom arrangerade en pysseldag.
Man blev indelad i grupper och niorna ledde. Man gick till stationer och julpysslade med sina "team members". Man satt på varje station i en timma, så man tröttnade ganska lätt. Pysslet var inte direkt det mest avancerade heller. Det hjälpte tråkigheten lite på traven. Då satt man och kolla på minisarna och kom ihåg när man själv gick i 4:an och 5:an och tyckte det var kul att pyssla. Det var ett tag sen.

En rolig grej idag var en kille i våran grupp som går i fyran? femman? som blev lite ledsen för att han inte var lika lång som en kille i nian. Alla försökte intyga honom om att han antagligen skulle växa till sig och bli lika lång som den killen när han går i nian. Men nääe, han kunde inte släppa det. Hahha stackars liten =)

I alla fall så var det en hyfsad dag. Många av 4:orna och 5:orna var faktist söta. Kom fram väldigt försiktigt först och frågade nåt. Sen efter ett tag märkte dom att man inte var farlig och började snacka en massa. Lite små charmigt så där ;)


Dagen slutade vid två. Då kom vi hem och undvek att gå ut eftersom det var värsta snöstormen! Snö är fint på marken och så, men inte kul när det blåser rakt i fejjan på en! Dessutom är det väääldigt halt ute. Då kan det vara väldigt jobbigt med vintern. Så nu är det en massa snö ute, och nu börjar det verkligen kännas som juletid. Bara det håller till julafton så är vi nöjda :D .





Casper är nog den som gillar snön mest. Han gillar att ha snö i ansiktet.




Det var nog hela våran dag. Det är i alla fall det vi minns av den.




Dubbelpuss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0