Auschwitz /Twins

iHola!

Vi sitter här och "slipar" lite kan man väl säga på våran redovisning som vi ska framföra imorgon. Vi ska prata om våran rubrik, alltså om Auschwitz.
För er som inte vet vad det är, så är det ett koncentrationsläger i södra Polen. Den är uppdelad i tre delar. Den första och största lägret byggdes 1940. Lägret byggdes av tyska nazister. Syftet med lägret var att döda människor som inte var "ariska" (blåögda och blonda typ enligt dem). Där pågick en hel del sjuka saker. Resten får ni googla om. HELT SJUKT enligt oss!
 
Iaf så har vi varit i skolan idag som vanligt (9 dagar kvar till jullovet!Håll ut!!). Hände inte så mycket där. Eller jo.  Onsdag=längsta skoldagen -.-
Vi hade syslöjd i fördjupning som sista lektion idag. Sista sy fördjupningen (?) för den här terminen. Anledningen att vi berättar om den är för att ca. 5 min innan vi slutade brände Nadja sitt tyg på sin kudde, för hon va tvungen att stryka den. Det blev ett hål i en av lapparna på kudden. Det är meningen att det ska bli en lappkudde med fransar runt. Hon vet inte hur hon ska fixa detta.  Vi sörjer med henne. Stackarn.

Nu måste vi avsluta detta halv tragiska inlägg för att fortsätta jobba.


Dubbelpuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0