Ho ho ho /Twins

Oj, vad snabbt den här dagen gick. Snart är julafton över :( får vänta ett helt år innan nästa. 
Men deppa inte för det. Nu är det ju dags för mellandagsrean!:D:D  Jäkla tur då att vi fick pengar i julklapp ;)

Denna julafton har vi spenderat med att vakna ganska sent fast ändå inte (en av oss vakna innan elva. Bra jobbat! PSEn rolig sak hände imorse. Nadja sover med våran storasyrra och på morgonen kommer vår storebror och slänger snö i ansiktet på henne. Han trodde det var Katja!) Vi har inte ansträngt oss så mycket under dagen först. Hade snöbollskrig med brorsan. Eller, först började det med att han slängde ut oss i snön utan skor innan vi skulle äta. Våra kläder blev ganska blöta då. Nadja var tvungen att byta kläder för hon föll i snön (hahaha). Hon mula även våran brorsa. Men inte slutar det där!

Föresten så lagade vi twinsen maten! Våran mamma påbörjade men sen när hon avslöjat att hon aldrig har kollat på kalle anka  medan hon har bott här(hon kommer från Polen) så puttade vi ut henne till tv:n, där hon joinade alla andra. Måste säga att vi lyckades bra med maten! 

Sen när vi går för att mata vår kanin så kommer brorsan och sprutar en massa snö över oss och även denna gång blev vi islängda i snön. Efter detta sprang Nadja och skyddade sig med kaninen. Hon ville inte "behöva byta kläder igen", påstår hon. Feeeegis!
Så Katja fortsätte "kriget" åt oss båda ;). Till slut gick vi in och öppnade julklappar.

Förutom pengar fick vi lite kläder och andra roliga ting. En kul grej var att många av oss i familjen hade köpt trisslotter. Kul att vi tänkte lika! Vann inget dock. Den enda som vann var storasyrran som vann 50 kr.
En lite häftig sak vi fick var en slags bräda som man har i knät som man ställer sin laptop på. Visste inte att det fanns, men det kanske är vi som är efter, vet inte riktigt. 

Efter att vi öppnat julklappar har vi kollat på svensson svennson och fikat lite. Några har slocknat också. Säkert mätta och belåtna efter den goda måltiden! ;)

Innan vi avslutar vårat låånga inlägg tänkte vi lägga in några bilder.


           Granen! (innan vi la julklapparna)

               Klapparna börjar läggas upp! :D




             En marsall (stavning?) tändes utanför.




Katja efter snöbollskriget (kamouflage taktik var det tänkt)




                     Funkade dock inte så bra.




                         Hon blev ganska blöt.




       Tjja.. ville bara vara med på bilden på något sätt ^^


Ett sista god jul för det här året!



Dubbelpuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0