Twins<3Mellandagsrea /Twins

Hej allesammans! :D

Idag har vi varit på mellandagsrean. Vi började ganska smått väl kan man säga, för vi köpte inte så mycket idag. Vi har varit i både kista och stinsen. Det roliga var att vi köpte i dom affärerna som vi inte normalt brukar köpa i. Anledningen var nog för att i kista var det så sjukt mycket människor! Särskilt på gina tricot och bikbok dit vi gick först för att kolla. Man ångrade sig dock ganska snabbt när vi insåg hur lång kön till provrummet var. Kön till kassan var trippelt så långt. Så vi hittade lite andra ställen som vi kollade in. Man hann ju kolla mer ordentligt då utan en massa människor som knuffas och försöker komma förbi. Vår älsklingsaffär New Yorker hann vi inte ens gå till! :O 
Därför måste vi se till att åka till kista imorgon också och gå raka vägen till New Yorker!

Vi köpte en väst och ett linne samt strumpor och örhängen på JC/vero moda. Inte så mycket, men det är inte färdigshoppat än! Alltid en början ;) 

Iaf, sen så åkte vi snabbt till stinsen för att kolla på jackor åt brorsan. Någon mer kräsen får man leta efter! :-)
När vi inte orkade leta efter jackor mer åt vi och sen åkte vi hem.

Just nu sitter vi vid datan. Nadja somnade ett tag men har nu vaknat igen. Har även tv:n på där dom visar "Förtrollad" på 4:an. Den filmen är så söt! Kommer ihåg när vi såg den när den gick på bio. Det var ett tag sen!

       

       




   Dubbelpuss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0