Freaky Friday /twins

Detta hände i fredags:

Våran sista lektion var idrott, skridskoåkning. Inte i skolan alltså. Vi och typ hela klassen och några från parallell som gick tidigare (de skulle ha lektion efter oss) för att hinna med en buss som gick 13.27.
Bussen kommer vid 13.34 ungefär, ser att det är fullproppat med folk på busshållsplatsen. Busschaffören gör så smart som att stanna en bit ifrån busshållsplatsen, släpper av folk och åker sedan förbi alla som skulle åka med bussen. Alla antog att chaffören alltså ringt efter en ny buss eller nånting eftersom hon verkade ringa med en telefon. Men icke! Vi väntar men aldrig kommer det någon buss. Många tröttnar efter ca 40 minuter och går över till andra sidan (där det går en buss fast den går åt andra hållet) eller så började de gå mot ishallen. Den andra bussen kom inte heller förrän vid typ 14.00.

Många började ringa till SL kundtjänst för att klaga och kolla varför det inte kommer någon buss. De hjälper såklart inte till, bryr sig knappt. Så efter mer än en timmes väntan hämtar mamma oss. Hon hade väntat vid ishallen. 

Vi kom alltså ingenstans. Hann inte till lektionen, kom knappt hem, och vi måste förklara för läraren varför vi inte kom så att vi inte får skolk. F*ck.

F*CK SL!

Det är åkersberga vi snackar om! Hur svårt kan det vara att skicka en buss?! Det borde inte ta en timma i alla fall.

Bra fredag vi hade, den började ju inte bättre heller nu när vi tänker på det (matteprov -.-). Det tog lång tid så vi kom väldigt sent till tyskan och då hade vi vikare. Dem hade ett oväntat test med hörövning som vi kommer få dåligt på för att vi bara hörde slutet! Nu låter det som att det slutar va?, det gör det inte. På musiken spelar Katja bas och hon ville ha en elbas för att höras mer och första sladden funkade inte. Den andra glappade och högtalaren ba BAM (skitäckligt ljud). Ännu ett instrument som inte var i sin bästa form var pianot Nadja spelade på, en tangent funkade inte. Okej om det hade varit på sidan. Men nu var den i mitten.

Gosh, och fredagar som ska vara så bra!


Tycker ni att NI har otur? STÄLL ER I KÖN




Vi önskar er inte en god natt för det kan ge er otur!



Dubbelpuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0